Ons Team

Ons team bestaat uit onderwijsondersteunend personeel: een directeur, een waarnemend directeur, een intern begeleider, een conciërge en onderwijsgevend personeel: alle leerkrachten.  

Directie

Yvet Knoefmann is directeur van de Sint Liborius en De Borckeshof en verdeelt haar directietijd over 2 scholen. Als u haar wilt spreken, kunt u het beste een afspraak maken. Ze is van maandag t/m vrijdag te bereiken op nr. 06-53994309 of via mail: yvet.knoefmann@essentius.nl.  Harmke Deckers is waarnemend directeur.

Ondersteuning: interne begeleiding

Ellen Meijer is onze intern begeleider. Zij combineert deze taak met De Borckeshof. Ze werkt maandag t/m vrijdag en verdeelt haar tijd over de 2 scholen.

Opleidingsschool: schoolopleider

Wij zijn een opleidingsschool van PABO Iselinge Educatieve Faculteit te Doetinchem. Jill Overgoor is onze schoolopleider. Zij vervult deze taak ook op De Borckeshof.

Studenten

Er is komend schooljaar 1 Leerkracht In Opleiding student: Robin Koenders, de tweede helft van het schooljaar in groep 7 op maandag en dinsdag. Ook komt er een werkplekstudente (3e jaars PABO): Mara Vreeman, in groep 3 op dinsdag en woensdag. Daarnaast zullen nog enkele eerste- en tweedejaars studenten stage komen lopen, evenals onderwijsassistenten. Zij stellen zich voor op Klasbord zodra zij met hun stage starten.

Vakleerkracht Duits

Elke week geeft Silke Rauwers Duits aan de groepen 1 t/m 4.

Plusleerkrachten: leerkrachten met ondersteunende en vervangende taken

Enkele dagen zijn er leerkrachten buiten de groep op school aanwezig om ondersteunende taken uit te voeren. Zij ondersteunen in alle groepen zowel leerlingen als leerkrachten. Tevens vallen zij in als er vervanging in een groep noodzakelijk is. Wanneer er interne vervanging noodzakelijk is, zullen zij deze invullen op de betreffende dag.

 

 

 

 

Yvet Knoefmann
Directeur
E-mail
Harmke Deckers
Waarnemend directeur en leerkracht groep 7
E-mail
Ellen Meijer
Intern Begeleider
E-mail
Maureen Goede
Leerkracht groep 1/2b
E-mail
Irene Veurman
Leerkracht groep 1/2a
E-mail
Demi te Grootenhuis
Leerkracht groep 1/2b
E-mail
Quinty Barel
Leerkracht groep 1/2c
E-mail
Hanneke Tempels
Leerkracht groep 1/2c
E-mail
Maxime Simons
Leerkracht groep 3
E-mail
Loes Niersman
Leerkracht groep 4a
E-mail
Figen Altiparmak
Leerkracht groep 4a
E-mail
Isabel Nolte
Leerkracht groep 4b
E-mail
Lisan Robben
Leerkracht groep 5
E-mail
Wieb Soeter
Leerkracht groep 6
E-mail
Luuk Messink
Leerkracht groep 8
E-mail
Hans Sloetjes
Beheerder