Leren Leven doe je op de Sint Liborius

Basisschool Sint Liborius
Maurits Prinsstraat 25
7091 CV Dinxperlo
tel: 0315 - 655667
E-mail: sintliborius@essentius.nl
Directeur: Yvet Knoefmann
 

Contactformulier

Schoolnieuws

Paasbrunch woensdag 27 maart 2024

Woensdag 27 maart organiseert onze ouderraad weer een heerlijke, gezellige Paasbrunch voor al onze leerlingen! In de bijlage de flyer met meer informatie. We kijken er nu al naar uit!

Reclame: Paasevent zondag 24 maart 2024

Graag verwijs ik naar de bijlage voor de flyer van een speciaal Kinder-Paasevent op zondag 24 maart 2024, georganiseerd door de 3 kerken in Dinxperlo.

Einde van de vakantie: studiedag, inloopweek en oudergesprekken

De voorjaarsvakantie is weer bijna ten einde. Morgen (maandag 19 februari) hebben alle leerlingen nog een dagje vrij vanwege onze studiedag. Deze staat weer in het teken van 'gedrag'. Samen met het team van De Borckeshof, leren, we onder leiding van een externe, over hoe wij van invloed zijn én kunnen zijn op het gedrag van een kind. Daarnaast is er ruimte voor 'teamwork'. In deze tijd werken leerkrachten samen aan een thema passend bij hun groep. Dit keer zullen de rapporten en de voorbereiding van de oudergesprekken centraal staan.

U heeft zich reeds in kunnen schrijven voor een oudergesprek. Dit keer zonder uw kind, maar wel over uw kind natuurlijk! 'Hart, handen en hoofd' zijn onderwerp van dit gesprek. Ik wens u een prettig gesprek toe!

Dinsdag t/m vrijdagmorgen mag u ook weer komen inlopen; van 8.20 tot 8.30 uur bent u van harte welkom om mee te kijken in de groep van uw kind. De inloop is alleen de aankomende week, de week erop mag u kind weer gewoon zelfstandig naar binnen komen (mits u andere afspraken heeft).

meer schoolnieuws

Agenda

vrijdag 29 - 03
Goede Vrijdag
zondag 31 - 03
juf Yvet jarig
zondag 31 - 03
maandag 01 - 04
Pasen
maandag 01 - 04
Meester Luuk jarig
maandag 08 - 04 8:20
vrijdag 12 - 04 8:30
Inloopweek

Fotoboek

neem een kijkje

Schoolgids

Meer informatie over onze school vindt u in onze schoolgids.
lees de schoolgids

Facebook

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT